LABDARÚGÁS    

CIKK - Mosonvármegye - Focizni tanítják az ovisokat
 
 
 


A Híradó 7. percétől látható a rólunk szóló riport!
  

TISZTELT SPORT EGYESÜLETI TAGTÁRSAK!

EZÚZON KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY A LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS ÉSZREVÉTELEIT, ÖTLETEIT, ESETLEGES SÉRELMEIT TELEFONON TÖRTÉNŐ EGYEZTETÉS UTÁN SZEMÉLYESEN TEGYE MEG. UTCAI, KOCSMAI BESZÉDRE NEM LEHET MEGOLDÁST TALÁLNI.

TELEFONSZÁM:06 20 434 6664

KÖSZÖNETTEL: REISINGER ZSOLT.HALÁSZI SE
  


  

A Halászi SE labdarúgó szakosztálya 2012.04.02-án a Bozsik-program keretében nagyszabású tornát rendezett 5-11 éves gyermekek részvételével. Hat egyesület három korosztályával- u-7; u-9; u-11- képviseltette magát. A tornát megtekintette Klement István Úr, az MLSZ ellenőreként, aki elismerését fejezte ki a precíz lebonyolításért.
A képek alapján is leszűrhető, hogy mindenki elégedett volt, élvezte a játékot. Football-palántáink remekül szerepeltek, u-9-es korosztályunk minden mérkőzését megnyerte. Hárman, - mint csapatuk legjobbjai-oklevelet kaptak teljesítményükért. U-7: BÍRÓ BARNABÁS, U-9: DÁN KRISZTIÁN. U-11: KARÁCSONY LÁSZLÓ.
Köszönet az előkészületekért és remek munkáért Ekker Józsefnek, Szitás Tibornak, Mayer Feri bácsinak, Tóth Gábornak, a nyolcadikos diákoknak és az iskola testnevelőinek.
Az MTE1904-nek ezúton is köszönet a kölcsön kapott kapukért.

Tekintse meg képgalériánkat!
 
  

2011. szeptember 26-án jó hangulatú kiránduláson vettek részt utánpótlás játékosaink. A Felcsúti Puskás-Akadémia megtekintése, a pályák bejárása, a Mezei-féle teszt megismerése kellemes emlék lett minden résztvevő számára.
A jövőben is igyekszünk hasonló kirándulásokra vinni gyermekeinket, remélve, hogy még jobban kedvet kapnak a focihoz.

Tekintse meg képgalériánkat!